ŞEHRİ YAR TURİZM
Anasayfa Kurumsal Hesap Numaralarımız Haberler İletişim 0542 408 69 68
OTELLER
OTELLER •   Muhafazakâr Tatil Otelleri •   Muhafazakâr Termal Oteller •   Muhafazakâr Villalar •   Muhafazakâr Şehir Otelleri •   Mekke Otelleri •   Medine Otelleri
 
MUHAFAZAKAR TATİL OTELLERİ   -   Ottoman Family Hotel & Spa
  Yıldızı :
  Konumu : Antalya / Evrenseki / Side
  Konsept : Alkolsüz Herşey Dahil
 
Alternatif turizm sektörünün en yeni ve Side’de ki tek oteli olan Ottoman Family Side, 22.000 m2 alana konumlandırılmış geniş ve nezih tesisi ile sektöre yepyeni bir bakış açısı getiriyor.

Antalya şehir merkezine 55 km mesafede bulunan tesisimiz; Türk aile yapısı ve kültürüne uygun tatil yapmak isteyen misafirlerimize Side’de tatil imkânı sağlayan ilk tesis olma özelliği gösteriyor

Sadece bayan misafirlerimize özel olarak hizmet veren kapalı havuzlarımızdan, deniz manzaralı açık havuzlarımıza, bayanlara özel SPA ve masaj salonlarımıza kadar Side’nin en büyük bayanlar kompleksinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Huzur içerisinde tazelik hissi yaşayacağınız 3000 m2 alana kurulu SPA merkezi ve iş hayatıyla tatili birleştirebileceğiniz 3 farklı toplantı salonu ile Side’nin ilk ve tek alternatif turizm otelinde misafirlerimizi ağırlıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Plaj
Aileler'in birlikte kullanabilecekleri karma plaj mevcuttur. Bayanlara özel ayrılmış kumsallarda güneşlenmenin tadını çıkarabilirler. Otelin plaja 280 m(5 dakika) mesafesi vardır.

BAYANLAR AÇIK HAVUZU :
Side’nin en büyük bayanlar kompleksine ve aquaparkına sahip otelimizde, bayan misafirlerimiz çocukları güven içinde eğlenirken kendilerine doyasıya vakit ayırabilecekler.

Side’ nin tertemiz havasını teneffüs ederek, gökyüzünün ve serin suların keyfini çıkarabileceğiniz 3.000 m2 alan üzerine kurulu bayanlar açık havuzumuzda gözlerden uzak bir şekilde doyasıya yüzebilirsiniz.

Bunların yanı sıra farklı fonksiyonlara sahip 7 adet havuzda bulunan, birbirinden farklı büyük kaydıraklardan, ister botla isterseniz arkadaşlarınızla kayarak havuzun keyfini daha fazla çıkarabilirsiniz. Siz havuzun keyfini çıkarırken çocuklarınız ister yanı başınızda yer alan çocuklar havuzunda, isterseniz çocuk kulübünde güven içerisinde vakit geçirebilirler.

Bayanlar açık havuzunda Sultan Snack büfede aperatiflerinizi atıştırabilir ya da sacda gözlemelerin tadına bakabilirsiniz. Ayrıca havuz alanından hiç ayrılmadan sadece bayanlara özel olarak hazırlanmış mescidimizde ibadetlerinizi yerine getirebilirsiniz.

BAYANLAR KAPALI HAVUZU :
Bayanlara özel olarak hazırlanan ve 100 m2 alan üzerine kurulu bayanlar kapalı havuzumuzda 6 m tavan yüksekliği, renkli kırılmaz camdan yapılmış 4 cephesi ile manzarayı seyre dalabilirsiniz. Kış aylarında hizmet verecek olan bayanlar kapalı havuzunda sıcak suların içerisinde yorgunluğunuzu atarken, snack büfede farklı lezzetleri deneyebilirsiniz.

BAYLAR AÇIK HAVUZU
3.000 m2 üzerine kurulu baylar açık havuzu; geniş alanında sağladığıözgürce yüzme imkanı, havuzun yanı başında yer alan Şah Snack Büfesi’nin lezzetli sunumları ile tatilin tadını gönlünüzce çıkarabilirsiniz.

Baylar havuzundaki aquamızda çocuklarınızla eğlenceli ve çok özel vakit geçireceksiniz.

BAYLAR KAPALI HAVUZU
Tesisimizde yer alan baylar kapalı havuzu kış aylarında sıcak suları ve lezzetli ikramları ile soğuk kış günlerinizi ısıtmak için sizleri bekliyor.

AİLE HAVUZLARI
Tatilde, havuz keyfini ailesinden ayrılmadan yaşamak isteyen misafirlerimiz için hazırlanan aile havuzlarımızda, misafirlerimiz; eşlerinden ve çocuklarından ayrılmadan serinsuların keyfini doyasıya çıkarabilirler.

SPA BÖLÜMÜ
3000 m2 alan üzerine kurulu alternatif turizmin en büyük bayanlara özel SPA merkezinde, masözlerimiz tarafından yılın yorgunluğunu atarken isterseniz Türk Hamamı ve sauna gibi farklı alternatiflerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Erkek misafirlerimiz için özel tasarlanmış SPA merkezimizde yine onların beklentilerine uygun hamam, sauna, masaj odaları ve bunların yanı sıra vitamin barda sunulan tropikal meyve sularından yararlanabileceksiniz.

SPA merkezinde yer alan 2 adet vip hamam, 1 büyük hamam, 4 sauna, 1 buhar odası 26 adet masaj odasının her birinde yer alan şok duşları ve 3 adet genel şok duşu ile Side’nin bayanlara özel en büyük SPA merkezinde yılın stresini ve yorgunluğunu atabilirsiniz. SPA merkezini ailecek kullanmak isteyen misafirlerimiz için özel olarak hazırlanan mix alanlarda ailenizden ayrılmadan SPA’nın tadını çıkarabilir, vitamin barın sağlıklı içecekleriyle C vitamini takviyesi yapabilirsiniz. Hamam ve sauna kullanımlarından sonra relax alanlarda uzanarak gönlünüzce dinlenebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra SPA’da yer alan fitness merkezinde spor yapabilir, bayan kuaförümüzden yararlanabilir, yine SPA içerisindeki Doktor Odası’nda herhangi bir sağlık problemine karşı tedbiralabilirsiniz.

SNACK/APERATİFLER
Sultan Snack Büfe : 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Bayanlar Kompleksi’nde hizmet verecek olan Sultan Snack Büfe'de gözleme gibi geleneksel atıştırmalıkların yanı sıra poğaça, soğuk mezeler gibi farklı tatları da bulabilirsiniz.

Atabey Snack Büfe : Baylar havuzunun yanı başında 10.00 - 17.00 saatleri arasındahizmet verecekolan Atabey Büfe'de gözlemeden fast food çeşitlerine ve soğuk içeceklere kadar birbirinden farklı tatları bulabilirsiniz.

Hanzade Snack Büfe: Side'nin muhteşemsahillerinin yanıbaşında misafirlerimize birbirinden özel lezzetli atıştırmalıkları sunan Hanzade Snack Büfe' de misafirlerimiz ister lezzetli yemeklerin isterlerse soğuk-sıcak içeceklerden tadabilirler. Handaze Snack Büfe’de, 10.00-17.00 saatleri arasındasınırsızhizmet kalitesiyle misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyor.

Şah Lobby Bar : Ottoman Family Hotel' in girişinde 240 m² alana yayılmış olan Şah Lobby Bar' da bir yandan yiyecek ve içeceklerin keyfine varırken diğer yandan seçkin kitaplardan oluşan kütüphanemizde sayfaların arasına dalabilirsiniz.

Nargile Kafe : 10:00 - 02:00 saatleri arasında hizmet veren Nargile Kafe’de geleneksel Türk nargilesinin enfes alternatifleri arasından dilediğiniziseçebilir, lezzetli aromalarla tatilinize renk katabilirsiniz.

Kadınlar Kahvesi : Bayanlara özel olarak hizmet veren Kadınlar Kahvesi, bayanlara özel hoş sohbetin kapılarını aralıyor. Kitapla, dostlarla kahve muhabbeti yapılacak olan Kadınlar Kahvesi’nde dünya kültürlerinin farklı kahve tatlarını bulabilir, tatilde kahve muhabbetinin tadınadoyabilirsiniz.

Misafirlerimizin damak tadına uygun olarak özenle hazırlanan Türk ve Dünya mutfağından lezzetleri, ister A’La Carte Restaurantlarda isterseniz de açık büfelerde tadabilirsiniz.

MESCİT
Otel girişinde resepsiyonun hemen karşısında yer alan bay - bayan mescidimizde, 7 gün 24 saat huzurla ibadet edebilir, özel şadırvanlarda ihtiyaçlarınızırahatça giderebilirsiniz.
TARİH ARALIĞI ODA TİPİ TAKSİTLİ FİYAT PEŞİN FİYAT
Adres : No:61, Turizm Cd., 07100 Side/Manavgat/Antalya
Gündüz Aktiviteleri
Profesyonel animasyon ekibimizle birlikte bay ve bayan havuzlarımızda her sabah spor aktiviteleri ile başlayan ve eğlenceli yarışmalarla gün boyu devam eden aktivitelerimiz siz değerli misafirlerimiz için özenle hazırlanmıştır.

Çocuk Aktiviteleri
Her yaşta çocuklarımızın eğlence ve beklentilerine göre düşünülmüş pek çok aktivite, eğlendirici olmasının yanı sıra öğretici, eğitici içeriklerle donatılmıştır.
Çocuklarımızın güzel bir tatil anısı ile dönmesi için; bay ve bayan havuzlarında açık ve kapalı havuzların yanı sıra miniclub, mini disco, yarışmalar, çocuk parkı, çocuk menüsü ve birbirinden farklı eğlenceli ve öğretici aktiviteler ile çocuklarımız güven içerisinde tatil yapıyorlar.

Akşam Aktiviteleri
Türk aile yapısının hassasiyetlerine uygun animasyon programlarımızın yanı sıra her akşam amfi tiyatro da özel eğlencelerimiz bulunmaktadır.
Akşam showlarımızda; Türk geceleri, canlı müzikler, ve yarışmalar her akşam misafirimizin eğlenceli vakit geçirmeleri için farklı performanslar sunulmaktadır.
Otelimizde ayrıca bayanlara özel kapalı alanda disco bulunmaktadır.
Konuklara, 20.000 m² kumsal plajında bulunan su sporları merkezinde, her türlü kara, su ve extreme sporlar ile vücut ve ruhlarını dinlendirme imkanı sunulmaktadır.
Spa merkezi içinde bulunan Fitness Center’da koşu bandı, dikey kondisyon bisikleti, yatay kondisyon bisikleti, kürek, step, merkez çok amaçlı gym aleti, halter sehpası, dumble set, chest pres shoulder press, leg press, seated row, leg extension, leg curl, flat bench, vertical knee raise, adjustable bench mevcuttur.
1 adet tartan zeminli tenis kortu bulunmaktadır. Ayrıca misafirlerimiz günlük aktiviteler arasında bulunan sabah jimnastiği, okçuluk, plaj voleybolu, dart, water polo, plates, su jimnastiği, su topu, havuz oyunları, dans kursları, step, futbol gibi çeşitli etkinliklere katılarak günlerini keyifli hale getirmektedir.
STANDART ODA
Havuz Manzaralı

Keyifli ve Modern
Tesisimizde 125 adet bulunan ve 22 m2 alanda konumlandırılan havuz manzaralı odalarımızda ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceksiniz. İçerisinde; mini bar, televizyon, uydu yayını, müzik yayını, internet bağlantısı ve kasa bulunmaktadır.

STANDART ODA
Deniz Manzaralı

Keyifli ve Modern
Tesisimizde 64 adet bulunan ve 22 m2 alanda konumlandırılan deniz manzaralı odalarımızda ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceksiniz.Oda içerisinde 1 çift bir tek kişilik yatak var) İçerisinde; mini bar, televizyon, uydu yayını, müzik yayını, internet bağlantısı ve kasa bulunmaktadır.

AİLE ODASI
Geniş ailelerin seçimi

27 m2 üzerine kurulu olan aile odalarımız geniş Türk ailelerinin rahatça konaklama yapacakları şekilde dizayn edilmiştir. Otelimizde 31 adet yer alan aile odaları, 2 farklı yatak odasına sahiptir. Odalarda ayrıca 2 adet televizyon ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Tek kapılı 2 odalı connection odalarımızda mevcuttur

SUIT ODA
Farklı ve Geniş

50 m2 üzerine kurulu olan suite odalarda, standart oda özelliklerine ek olarak; 1 yatak odası, 1 oturma odası, 2 banyo, Jakuzi ve 2 adet televizyonu bulunur. Otelimizde 4 Adet süit oda bulunmaktadır.

ENGELLİ ODALARI
Engelsiz tatil keyfi.

40 m2 alan üzerine konumlandırılmış bahçe manzaralı odalarımız siz değerli misafirlerimize balkonlarında oturma olanağı sunmakta ve mükemmel bir tatil seçeneği oluşturmaktadır. Otelimizde bahçe manzaralı engelli odalarımızdan 3 adet bulunmaktadır.

Ayrıca odalarımıza ek olarak 1, 2, 3 yatak konulabilmektedir.
ÜCRETSİZ AKTİVİTELER
* Hotelimiz "Herşey dahil" sisteminde hizmet vermektedir. (Sabah,öğle ve akşam yemekleri açık büfe )
* Gün boyu kapaksız içecekler.
* Gün içi havuz ve plaj da aperatif yiyecekler.
* Minibar ( İlk dolum )
* Türk Hamamı – Sauna – Fitness Center
* Şezlong – Şemsiye - Plaj Havlusu
* Bayan ve bay havuz başı aktivitelerinin yanı sıra gece showlarını
* Hotel genelinde Wİ Fİ hizmeti
* Bayan Kahvehanesi
* Haftada 3 gece bayanlara özel disco.
* 7 gün konaklamalarda 2 kişilik birkez olmak üzere 1 restoran ücretsiz ala carte hizmeti.

ÜCRETLİ AKTİVİTELER
* Havaalanı transferi
* Ala carte restaurant hizmetleri
* Oda servisi ve kapaklı içecekler , sıkma meyve suları.
* Çamaşırhane hizmetleri
* Doktor
* SPA kullanımı ( Masaj -kese - köpük )
* Kuaför, güzellik merkezi, cilt bakımı, tattoo, özel kürler
* Telefon, faks, internet kafe
* Oyun Salonu – Fotoğraf
* Araba kiralama, çevre gezileri, su sporları
* Market ( butik,hediyelik eşya, tekstil vb.)
Hac
•   2023 Hac Kur'a Sorgulama •   2023 Hac Programımız •   Hac İçin Gerekli Evraklar •   Günlük Hac Rehberi •   İhram Yasakları Hakkında •   Mekke Ziyaret Yerleri •   Medine Ziyaret Yerleri
Umre
•   2023-2024 Umre Programlarımız •   2023-2024 Kudüs'lü Umre Programlarımız •   2023-2024 Ramazan Umre Programlarımız •   Günlük Umre Rehberimiz •   İhram Yasakları Hakkında •   Umre Kitapçığı •   Umre Nedir ve Nasıl Yapılır? •   Umre Sözleşmesi •   Umre Vizesi Evrakları
   
   
   
Oteller
•   Muhafazakâr Tatil Otelleri •   Muhafazakâr Termal Oteller •   Muhafazakâr Villalar •   Muhafazakâr Şehir Otelleri
Bilet
•   Uçak Bileti •   YHT (Hızlı Tren) Bileti
Vize
•   Vize Hakkında Önemli Bilgiler •   Umre Vizesi Evrakları •   Hac Vizesi Evrakları •   Vize İsteyen Ülkeler •   Vize İstemeyen Ülkeler •   Pasaport İşlemleri •   IATA Nedir? •   Pasaport Harçları
Turlar
Yurtiçi Turlar
•   Karadeniz Turu •   Şeb-i Arus Turu •   Konya Turu •   Hırka-i Şerif Turu •   Osmanlı Turu •   Urfa Turu •   Batı Karadeniz Turu •   Boğaz Turu İftar Programı •   Kapadokya Turu •   Hatay Turu
Yurtdışı Turlar
•   Endülüs & Madrid Turu •   Özbekistan Turları •   Bosna Hersek Turu •   Balkan Turları (Uzun)
sehriyarturizm.com Tüm hakları saklıdır, izinsiz kullanılamaz 2017 ©  
Facebook
Twitter
Instagram
Linkedin
Youtube
Google+